Коледж Класичного приватного університету: Дисципліни
Ви не пройшли ідентифікацію (
ВХІД
)
Ви тут
Головна
/
►
Розділи сайту
/
►
ЦК Виробництво харчової продукції
Пошук дисципліни:
Розділи сайту:
ЦК Фізичне виховання
ЦК Фізичне виховання / Групи
ЦК Видавнича справа та редагування
ЦК Видавнича справа та редагування / Групи(Видавнича справа)
ЦК Соціальна робота
ЦК Соціальна робота / Групи (Соціальна робота)
ЦК Економіка підприємства
ЦК Економіка підприємства / Групи (Економіка підприємства)
ЦК Товарознавство та комерційна діяльність
ЦК Товарознавство та комерційна діяльність / Групи (Товарознавство та КД)
ЦК Туристичне обслуговування і Готельне обслуговування
ЦК Туристичне обслуговування і Готельне обслуговування / Групи (Орг. Обсл. ГТК)
ЦК Організація обслуговування населення
ЦК Організація обслуговування населення / Групи (Орг. обслуг. населення)
ЦК Правознавство
ЦК Правознавство / Групи (Правознавство)
ЦК Землевпорядкування
ЦК Землевпорядкування / Групи (Землевпорядкування)
ЦК Прикладна математика
ЦК Розробка програмного забезпечення
ЦК Розробка програмного забезпечення / Групи
ЦК соціальна педагогіка
ЦК соціальна педагогіка / Групи (Соціальна педагогіка)
ЦК суспільно-гуманітарних дисциплін
ЦК Прикладна статистика
ЦК Прикладна статистика / Групи (Прикладна статистика)
ЦК Дизайн і Дизайн друкованої продукції
ЦК загальноосвітніх дисциплін
ЦК Організація виробництва
Інформаційні технології в освіті
ЦК Бухгалтерський облік, Фінанси і кредит, Маркетингова діяльність
ЦК Бухгалтерський облік, Фінанси і кредит, Маркетингова діяльність / Групи
ЦК Виробництво харчової продукції
Вступні випробування
Вступні випробування / Вступні випробування рівня магістр
Вступні випробування / Вступні випробування рівня молодший спеціаліст
Архів
Архів / архів
ДЗО
БІДМУ
БІДМУ / Кафедра соціально-гуманітарних дисциплін та іноземних мов
БІДМУ / Кафедра галузевих юридичних дисциплін
МІДМУ
Дисципліни
Біохімія (Брз)
Товарознавство харчових продуктів (Крм)
Неорганічна хімія (Брз)
Органічна хімія (Брз)
Мікробіологія та фізіологія (Брз)
Процеси та апарати харчових виробництв (Слт)
Аналітична хімія (Брз)
Дизайн страв та кондитерських виробів (Слт)
Етика у громадському харчуванні (Слт)
Кухня країн світу(Днл)
Мікробіологія та фізіологія
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства (Днл)
Основи стандартизації та конролю якості харчової продукції (Слт)
Особливості ресторанного сервісу (Днл)
Технологія виробництва кулінарної продукції (Днл)
Технологія кондитерської продукції (Днл)
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства(Днл)
Пошук дисципліни: