Фото ІДО Адміністратор
Правила прийому до КПУ в 2009 році
Автор ІДО Адміністратор - понеділок 16 лютий 2009 08:56
 
КПУКласичний приватний університет – вищий навчальний заклад недержавної форми власності, акредитований за ІV рівнем, розташований у м. Запоріжжі, за адресою: вул. Жуковського, 70б.
Прийом до Класичного приватного університету здійснюється на навчання за програмами підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста і магістра.
Нормативний зміст та термін навчання за всіма освітньо-кваліфікаційними рівнями визначається стандартами вищої освіти.
До участі в конкурсі щодо зарахування на навчання за освітньо-професійними програмами підготовки молодших спеціалістів приймаються особи, які мають базову загальну середню освіту за умови одночасного здобуття повної загальної середньої освіти.
До участі в конкурсі щодо зарахування на перший курс навчання за освітньо-кваліфікаційними програмами бакалаврів приймаються особи, які мають документ державного зразка про повну загальну середню освіту та відповідні сертифікати незалежного оцінювання якості освіти.
Прийом на підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів спеціаліста, магістра має здійснюватися на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра.
Підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня магістра може здійснюватися також на основі освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста.
Університет має право зараховувати на конкурсній основі осіб, які здобули вищу освіту освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, зокрема для продовження навчання із скороченим терміном підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра за умови вступу на відповідний напрям підготовки.
До Класичного приватного університету приймаються громадяни України, а також іноземці та особи без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, мають відповідний освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та виявили бажання здобути вищу освіту.
Більш детальну інформацію читайте у прикріпленому файлі.

(Редаговане Горбенко Галина Миколаївна - П'ятниця 20 Червень 2008 10:32 )