Реєстрація електронної дисципліни в СПНП КПУ

Увага! Кожна електронна дисципліна в системі підтримки навчальних програм КПУ (СПНП КПУ) повинна бути закріплена за відповідною кафедрою та мати свого власника - відповідального викладача. Відповідальним викладачем електронної дисципліни може бути тільки одна особа. Викладачі, які проводять заняття з відповідної дисципліни, але не є відповідальними, залучаються до навчальної та навчально-методичної роботи з управління електронною дисципліною, як асистенти.

Створення нової дисципліни

Відповідно до п. 3.3.1 "Положення про організаційне та методичне забезпечення навчальної дисципліни" створення нової електронної дисципліни в СПНП КПУ здійснюється співробітниками факультету дистанційної освіти Інституту інтерактивних технологій в освіті на підставі службової записки завідувача кафедрою, в якій повинно бути зазначено:

  • повну назву дисципліни (відповідно до навчального плану), яка повинна бути створена;
  • посада, прізвище, ім'я, по-батькові відповідального за дисципліну викладача.

Шаблон службової можна завантажити за посиланнями:

Зміна відповідального викладача

Відповідно до п. 4.2.8. "Положення про організаційне та методичне забезпечення навчальної дисципліни" зміна відповідального викладача електронної дисципліни здійснюється співробітниками факультету дистанційної освіти Інституту інтерактивних технологій в освіті на підставі службової записки завідувача відповідної кафедри.

Шаблон службової можна завантажити за посиланнями:

Перепідпорядкування електронної дисципліни

Перепідпорядкування електронної дисципліни з однієї кафедри до іншої здійснюється співробітниками факультету дистанційної освіти Інституту інтерактивних технологій в освіті на підставі службової записки, яка підписана завідувачами обох кафедр, або на підставі наказу ректора про закріплення дисциплін за відповідними кафедрами КПУ.

Остання версія: четвер 15 вересень 2011 21:51