Індивідуальне завдання самостійної роботи 03

Тема: "Реєстрація та налаштування електронної дисципліни"

Завдання:

  1. Перевірте налаштування параметрів електронної дисципліни. В поле Короткий опис внесіть анотацію із Програми дисципліни. Створіть додатково (чи використайте незаповнені) модулі-секції в кількості, яка відповідає Програмі дисципліни (поле Кількість модулів (тижнів)). Збережіть налаштування. Перевірте відповідність структури електронної дисципліни вимогам Положення про організаційне та методичне забезпечення навчальної дисципліни.
  2. Внесіть назву та мету кожного модуля у відповідну секцію.
  3. Оновіть структуру файлової системи електронної дисципліни, створивши теки відповідно до Програми дисципліни.
  4. Створіть структури розділів журналу оцінок електронної дисципліни, яка відповідає Програмі навчальної дисципліни.
  5. Cтворіть структуру розділів банку тестових завдань електронної дисципліни, яка відповідає Програмі навчальної дисципліни..
  6. Після виконання перших п’яти пунктів завдання за допомогою кнопки "Додати (редагувати) відповідь" відправте на сайт посилання до розроблюваної вами дисципліни.

Методичні рекомендації: Дивись ресурс "Налаштування електронної дисципліни"

Дивись ресурс "Методичні рекомендації до ІЗСЗ_01".

Оцінювання результатів виконання завдання:

Основним критерієм оцінювання результатів виконання індивідуального завдання є відповідність структур головної сторінки, файлової системи дисципліни, електронного журналу, банку тестових завдань Програмі навчальної дисципліни та вимогам Положення про організаційне та методичне забезпечення навчальної дисципліни.

Максимальна оцінка за виконане індивідуальне завдання - 100 балів.

Відкрите для виконання з: вівторок 4 жовтень 2011 10:20
Вибачте, але гості не можуть надавати відповідь на індивідуальне завдання. Вам треба спочатку зареєструватися студентом на цьому сайті.