МодульНазва (ім'я)Короткий опис
Положення про організаційне та методичне забезпечення навчальної дисципліниПоложення є нормативним документом, що регламентує планування, створення та використання навчально-методичного забезпечення дисципліни в Класичному приватному університеті.
Наказ Ректора КПУ про введення в дію Положення про ОМЗНДНаказ Ректора КПУ № 71 від 18 травня 2011 року про введення в дію Положення про організаційне та методичне забезпечення навчальної дисципліни.
Довідник користувача Європейської Кредитно-Трансферної Системи (ЄКТС)Довідник користувача Європейської Кредитно-Трансферної Системи (ЄКТС) - Брюссель, 6 лютого 2009 р.
Самостійне зарахування до дисципліни Процедура реєстрації користувача системи підтримки навчальних програм КПУ у якості студента (слухача курсу підвищення кваліфікації).
Програма навчальної дисципліни РВЕД Програма навчальної дисципліни "Розробка та використання електронної дисципліни в навчанні".
Рекомендована література Перелік рекомендованих джерел з тематики дисципліни РВЕД.
1Завдання залікового модуля 01
Принципи організації навчальної роботи студента Основні принципи організації навчальної роботи студента в межах навчальної дисципліни.
Як скласти "Програму навчальної дисципліни"? Рекомендований порядок складання "Програми навчальної дисципліни" відповідно до "Положення про організаційне та методичне забезпечення навчальної дисципліни".
Шаблон "Програма навчальної дисципліни" Шаблон нормативного документу КПУ "Програма навчальної дисципліни" у форматі OpenOffice.org.
Методичні рекомендації до ІЗСР_01 Розглянуті питання завантаження файлу у файлову систему дисципліни, створення ресурсу "Файл, веб-сторінка" та посилань до інших ресурсів.
2Завдання залікового модуля 02
Комп'ютерні системи управління навчанням Загальна характеристика систем управління навчанням.
Функціональна структура електронної дисципліни Огляд основних функціональних структурних елементів електронної дисципліни та їх призначення.
Дидактичні засоби програмного комплексу MoodleОгляд модулів діяльності програмного комплексу Moodle - ресурсів та завдань.
3Завдання залікового модуля 03
Реєстрація електронної дисципліни в СПНП КПУ Порядок реєстрації електронної дисципліни в системі підтримки навчальних програм КПУ.
Основні вимоги до структури елементів електронної дисципліниОгляд основних структурних елементів електронної дисципліни та вимог до них.
4Завдання залікового модуля 04
Тести, як засіб педагогічного вимірювання Загальна характеристика та вимоги до педагогічних тестів.
Тестові завдання системи Moodle Огляд видів та типів основних тестових завдань, які підтримуються Moodle.
Як підготувати файл импорту тестового завдання
Завантаження тестових завдань із файлу (GIFT-формат)
GIFT-формат файлів імпорту Опис GIFT-формат - формату розмічування тестових завдань для імпорту.
Приклад файлу у GIFT форматі Приклад файлу у GIFT форматі
5Завдання залікового модуля 05
Вимоги до оформлення модуля-секції електронної дисципліни Вимоги до оформлення модуля-секції електронної дисципліни
6Завдання залікового модуля 06
Комунікативні можливості системи
Робота з форумом
7Завдання залікового модуля 07
Управління навчальною діяльністю учасників електронної дисципліни Можливості системи Moodle з управління навчальною діяльністю учасників електронної дисципліни.
8Завдання залікового модуля 08