- Університет
- Загальна інформація
- Керівництво
- Ліцензування та акредитація
- Інститути
- Фаховий коледж КПУ
- Центр підвищення кваліфікації
- Філія у місті Кременчук
- Ресурси та сервіси
- Матеріально-технічне забезпечення
- Умови доступності для навчання осіб з особливими освітніми потребами
- Гуртожиток
- Спортивний комплекс
- Навчальний відділ
- Військова кафедра
- Психологічна служба
- Лабораторія експериментальної та практичної психології
- Навчально-практичний соціальний центр Класичного приватного університету
- Юридична клініка
- Туристичний клуб "Пілігрим"
- Бібліотека КПУ
- База відпочинку
- Перелік додаткових освітніх та інших послуг, їх вартість, порядок надання та оплати
- Наукова діяльність
- Міжнародна діяльність
- Мета та напрями міжнародної діяльності
- Нормативна база міжнародної діяльності
- Навчання іноземних громадян
- Програми культурно-академічного обміну
- Професійна практика студентів за кордоном
- Співробітництво з закордонними ВНЗ та організаціями
- Участь у міжнародних проектах
- Міжнародні програми
- Інформаційне повідомлення
- Про нас / Контакти
- Соціально-виховна, профорієнтаційна діяльність
- Якість освіти
- Новини
- Вступнику
- Студенту
- Науковцю
- Контакти
Освітня програма – «Готельно- ресторанна справа»
********
Освітньо-професійна програма, навчальний план
Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» (2023)
Навчальний план (2023)
Відгуки і рецензії на ОПП
Рецензія на ОПП Маковецька Н.В..
Рецензія на ОПП Добродій Д.С..
Рецензія на ОПП Сидорук А.В..
Рецензія на ОПП Фесенко О.Ю..
Рецензія на ОПП Цивірко Н.
Силабуси дисциплін освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»
Компоненти освітньої програми |
Файл |
1 семестр |
|
1 семестр |
|
Методологія і організація наукових досліджень |
|
Інноваційні ресторанні технології |
|
Інноваційні технології у готельному господарстві |
|
Інноваційні технології у готельному господарстві (курсова робота) |
|
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві |
|
2 семестр |
|
Іноземна мова професійного спрямування |
|
Корпоративна культура і управління персоналом |
|
Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі |
|
Стратегічний маркетинг в готельному та ресторанному бізнесі |
|
Виробнича практика |
|
3 семестр |
|
Переддипломна практика |
|
Підготовка та захист кваліфікаційної роботи |
Бази практики, договори про співпрацю
№ п/п
|
Назва установи з ким укладено договір
|
Файл
|
1.
|
Готель «Porto Riva», договір про проведення практики № 183 від 01.09.2024 р.
|
|
2.
|
Готель «Соборний», договір про проведення практики № 159 від 30.08.2023 р.
|
|
3.
|
Ресторан «Begemot», договір про проведення практики № 162 від 01.09.2023 р.
|
|
4.
|
Ресторан «Bergamot», договір про проведення практики № 160 від 01.08.2023 р.
|
- переглядів: 87