Освітня програма – «Готельно- ресторанна справа»

Освітньо-професійна програма, навчальний план

Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» (2023)
Навчальний план (2023)

Відгуки і рецензії на ОПП

Рецензія на ОПП Маковецька Н.В..
Рецензія на ОПП Добродій Д.С..
Рецензія на ОПП Сидорук А.В..
Рецензія на ОПП Фесенко О.Ю..
Рецензія на ОПП Цивірко Н.

Силабуси дисциплін освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»

Компоненти освітньої програми

Файл

1 семестр

1 семестр

 

Методологія і організація наукових досліджень

силабус

Інноваційні ресторанні технології

силабус

Інноваційні технології у готельному господарстві

силабус

Інноваційні технології у готельному господарстві (курсова робота)

метод. рекомендації

Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві

силабус

2 семестр

Іноземна мова професійного спрямування

силабус

Корпоративна культура і управління персоналом

силабус

Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі

силабус

Стратегічний маркетинг в готельному та ресторанному бізнесі

силабус

Виробнича практика

метод. рекомендації

3 семестр

Переддипломна практика

метод. рекомендації

Підготовка та захист кваліфікаційної роботи

метод. рекомендації

Бази практики, договори про співпрацю

№ п/п
Назва установи з ким укладено договір
Файл
1.
Готель «Porto Riva», договір про проведення практики № 183 від 01.09.2024 р.
2.
Готель «Соборний», договір про проведення практики № 159 від 30.08.2023 р.
3.
Ресторан «Begemot», договір про проведення практики № 162 від 01.09.2023 р.
4.
Ресторан «Bergamot», договір про проведення практики № 160 від 01.08.2023 р.