- Університет
- Загальна інформація
- Керівництво
- Ліцензування та акредитація
- Інститути
- Фаховий коледж КПУ
- Центр підвищення кваліфікації
- Філія у місті Кременчук
- Ресурси та сервіси
- Матеріально-технічне забезпечення
- Умови доступності для навчання осіб з особливими освітніми потребами
- Гуртожиток
- Спортивний комплекс
- Навчальний відділ
- Військова кафедра
- Психологічна служба
- Лабораторія експериментальної та практичної психології
- Навчально-практичний соціальний центр Класичного приватного університету
- Юридична клініка
- Туристичний клуб "Пілігрим"
- Бібліотека КПУ
- База відпочинку
- Перелік додаткових освітніх та інших послуг, їх вартість, порядок надання та оплати
- Наукова діяльність
- Міжнародна діяльність
- Мета та напрями міжнародної діяльності
- Нормативна база міжнародної діяльності
- Навчання іноземних громадян
- Програми культурно-академічного обміну
- Професійна практика студентів за кордоном
- Співробітництво з закордонними ВНЗ та організаціями
- Участь у міжнародних проектах
- Міжнародні програми
- Інформаційне повідомлення
- Про нас / Контакти
- Соціально-виховна, профорієнтаційна діяльність
- Якість освіти
- Новини
- Вступнику
- Студенту
- Науковцю
- Контакти
Нехай УРОЖАЙ буде добрим завжди!
********
Днями студенти Класичного приватного університету побували на екскурсії. До себе їх на підприємство запросив керівник та один із співвласників найбільш популярної запорізької пекарні “Урожай” Олексій Пучков.
Кожен з дитинства знає, що хліб – цінний продукт харчування, святиня народу, яку потрібно берегти, а також поважати працю людей, котрі його виготовляють.
Українсько-іспанське ТОВ «Урожай» відкрилося в 1995 р., коли на місці закритих хлібозаводів вперше стали виникати десятки приватних міні-пекарень. Однак цей «хліб» виявився нелегким. 95% таких пекарень не витримали вимог споживача і закрилися. Із близько ста приватних хлібопекарських виробництв до сьогодні «дожили» лише шість. «Урожай» серед них найбільше, добре оснащене і відоме.
За словами Олексія Пучкова, пекарня «Урожай» відрізнялася від інших, тому що на перше місце від самого початку були поставлені три принципи: якість, дисципліна, творчість.
Еліна Волотко, заступники директора Інституту економіки: "Ми дуже задоволені, що отримали можливість ознайомитися з роботою такого сучасного підприємства та поспілкуватися з керівництвом, який почав працювати ще в студентські роки. Він пройшов шлях від звичайного продавця хліба до директора підприємства. Мабуть, тому й слухали його наші студенти з дуже великою цікавістю."
Анжела Мерзляк, Директор Інституту управління: "Практичний досвід Олексія Пучкова є дуже корисним для наших хлопців та дівчат. Попереду в них велике, і сподіваємося, успішне життя. Хтось вже сьогодні замислюється над відкриттям власного бізнесу, хтось бачить себе на адміністративній роботі. Але позитивні емоції та бажану мотивацію студенти отримали вже сьогодні. Залишилося отримати диплом про вищу освіту і, як то кажуть: в добрий час!"
- переглядів: 1751