- Університет
- Загальна інформація
- Керівництво
- Ліцензування та акредитація
- Інститути
- Фаховий коледж КПУ
- Центр підвищення кваліфікації
- Філія у місті Кременчук
- Ресурси та сервіси
- Матеріально-технічне забезпечення
- Умови доступності для навчання осіб з особливими освітніми потребами
- Гуртожиток
- Спортивний комплекс
- Навчальний відділ
- Військова кафедра
- Психологічна служба
- Лабораторія експериментальної та практичної психології
- Навчально-практичний соціальний центр Класичного приватного університету
- Юридична клініка
- Туристичний клуб "Пілігрим"
- Бібліотека КПУ
- База відпочинку
- Перелік додаткових освітніх та інших послуг, їх вартість, порядок надання та оплати
- Наукова діяльність
- Міжнародна діяльність
- Мета та напрями міжнародної діяльності
- Нормативна база міжнародної діяльності
- Навчання іноземних громадян
- Програми культурно-академічного обміну
- Професійна практика студентів за кордоном
- Співробітництво з закордонними ВНЗ та організаціями
- Участь у міжнародних проектах
- Міжнародні програми
- Інформаційне повідомлення
- Про нас / Контакти
- Соціально-виховна, профорієнтаційна діяльність
- Якість освіти
- Новини
- Вступнику
- Студенту
- Науковцю
- Контакти
Практичний семінар "БЕНКЕТ-ФУРШЕТ"
********
Кафедрою туризму і готельно-ресторанної справи було організовано практичний семінар на тему "БЕНКЕТ-ФУРШЕТ", який успішно провів заслужений ресторатор, викладач кафедри Володимир Опанасович Тувайкін.
Студенти університету і коледжу КПУ, разом із запрошеними гостями отримали не тільки теоретичні знання, а й мали можливість власноруч розмітити і накрити два варіанти сервіровки Бенкету-Фуршету: "Змійка" і "Ялинка".
Було пізнавально, цікаво і головне було корисно отримати ще один практичний досвід!
- переглядів: 1293