- Університет
- Загальна інформація
- Керівництво
- Ліцензування та акредитація
- Інститути
- Фаховий коледж КПУ
- Центр підвищення кваліфікації
- Філія у місті Кременчук
- Ресурси та сервіси
- Матеріально-технічне забезпечення
- Умови доступності для навчання осіб з особливими освітніми потребами
- Гуртожиток
- Спортивний комплекс
- Навчальний відділ
- Військова кафедра
- Психологічна служба
- Лабораторія експериментальної та практичної психології
- Навчально-практичний соціальний центр Класичного приватного університету
- Юридична клініка
- Туристичний клуб "Пілігрим"
- Бібліотека КПУ
- База відпочинку
- Перелік додаткових освітніх та інших послуг, їх вартість, порядок надання та оплати
- Наукова діяльність
- Міжнародна діяльність
- Мета та напрями міжнародної діяльності
- Нормативна база міжнародної діяльності
- Навчання іноземних громадян
- Програми культурно-академічного обміну
- Професійна практика студентів за кордоном
- Співробітництво з закордонними ВНЗ та організаціями
- Участь у міжнародних проектах
- Міжнародні програми
- Інформаційне повідомлення
- Про нас / Контакти
- Соціально-виховна, профорієнтаційна діяльність
- Якість освіти
- Новини
- Вступнику
- Студенту
- Науковцю
- Контакти
Висновки експертних комісій (архів)
********
- Висновок експертної комісії про підсумки акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів з напряму підготовки 5.03040101 "Правознавство" у Коледжі Класичного приватного університету
- Висновок експертної комісії про підсумки акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів з напряму підготовки 5.08010102 "Землевпорядкуваня" у Коледжі Класичного приватного університету
- Висновки експертної комісії про підсумки акредитаційної експертизи підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр” за напрямом підготовки 6.030202 „Міжнародне право” (293 „Міжнародне право”) у Класичному приватному університеті
- Висновки експертної комісії про підсумки акредитаційної експертизи підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр” за напрямом підготовки 6.140101 „Готельно-ресторанна справа” (241 "Готельно-ресторанна справа") у КПУ
- Висновки експертної комісії про підсумки акредитаційної експертизи підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр” за напрямом підготовки 6.140103 „Туризм” (242 „Туризм”) у Класичному приватному університеті м. Запоріжжя
- Висновки експертної комісії про підсумки акредитаційної експертизи підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем „молодший спеціаліст” за спеціальністю 5.03050901 „Бухгалтерський облік” (071 „Облік і оподаткування”) у Коледжі КПУ
- Висновок експертної комісії Міністерства освіти і науки України про результати первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми Правоохоронна діяльність
- Висновок експертної комісії в галузі знань "Геодезія, картографія та землеустрій"
- Висновок експертної комісії в галузі знань "Гуманітарні науки"
- Висновок експертної комісії в галузі знань "Економіка підприємництва"
- Висновок експертної комісії в галузі знань "Журналістика та інформація"
- Висновок експертної комісії в галузі знань "Специфічні категорії"
- Висновок експертної комісії в галузі знань "Сфера обслуговування"
- Висновок експертної комісії зі спеціальності "Соціальна робота"
- Висновок експертної комісії про підсумки акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.020207 "Дизайн" у Класичному приватному університеті
- Висновок експертної комісії про підсумки акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.020304 "Богослов`я (теологія із зазначенням конфесії)" у Класичному приватному університеті
- Висновок експертної комісії про підсумки акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.030303 "Видавнича справа та редагування" у Класичному приватному університеті
- Висновок експертної комісії про підсумки акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів з напряму підготовки 5.01020101 "Фізичне виховання" у Коледжі Класичного приватного університету
- Висновок експертної комісії про підсумки акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів з напряму підготовки 5.03050801 "Фінанси і кредит" у Коледжі Класичного приватного університету
- Висновок експертної комісії про підсумки чергової акредитаційної експертизи підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем "молодший спеціаліст" зі спеціальністю 5.0517010"Виробнцтво харчової продукції" у Коледжі Класичного приватного університету
- Експертні висновки акредитаційної комісії освітньо-професійної програми Державна служба зі спеціальності 074 (281) Публічне управління та адміністрування за другим магістерським рівнем вищої освіти
- переглядів: 2989